MHP’miz inşallah iktidara yürüyor

HAFTASONUNDA Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düzenlediği toplantıya katılan MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, toplantının çok verimli geçtiğini söyleyerek, ilk genel seçimle birlikte MHP’nin iktidara yürüyeceğini kaydetti.

Alper KUTAY
 Sözlerine, İstanbul Taksim Meydanı’nda yaşanan bombalı terörist saldırısını kınayarak başlayan Uyar, “Bölücüler aba altından sopa göstermektedirler. ‘Ya bizimle müzakereye oturursunuz ya da siz bilirsiniz’ demeye getirmektedirler. Mevcut iktidar bu tuzağa düşmüş görünmekte ve İmralı canisi ve uzantıları ile müzakereye başlamış bulunmaktadır. Olaylar herkesin gözü önünde yürütülmektedir. Tüm bu olaylar karşısında Türk milleti uyanık olmak mecburiyetindedir. Milletimizin ve devletimizin bekası Türk milletinin uyanık olmasına ve kullanacağı iradeye bağlıdır” dedi. MHP'LİLER KAPI KAPI DOLAŞIP PARTİMİZİ İKTİDAR YAPACAK Ankara'da Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından düzenlenen “Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği” isimli toplantıya katıldıklarını belirten Uyar, “Bu toplantıya tüm illerimizden yöneticiler, belediye başkanları, meclis üyeleri ve diğer seçilmişlerle birlikte bir kısım üyelerimiz katıldı. Genel başkanımızın hitap ettiği bu toplantıya bir miting havasında 10 binlerce partilimiz iştirak etti. Burada görüldü ki, Türk devletinin ve Türk milletinin geleceğine gönül verenler dimdik ayaktadır. Yine görüldü ki, MHP iktidara emin adımlarla yürümektedir. Ülkücüler ve Üç Hilal iktidarına gönül verenler aynı şevk, heyecan ve inancını koruyarak yoluna devam etmektedir. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi, MHP kadrolarıyla iktidara hazırdır. Ülkenin meselelerini bilmekte ve çözüm yollarıyla iktidara hazırdır. Bu toplantını ardından il, ilçe ve beldelerine geri dönen teşkilatlarımız, millet ve devletimizin bekası için aziz milletimizle güç birliğini sağlamak arzusu ile kapı kapı dolaşacak ve Üç Hilal’i iktidara taşımak için fedakarca çalışacaktır” diye konuştu.

#

03 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber