Derbi tepkisi

HAFTA sonu oynanan ve 1-0 Konaklıspor'un üstünlüğüyle biten süper amatör küme derbisi sonrası bir açıklama yapan Mahmutlar yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yılmaz, bazı küfürbazların maça gölge düşürdüğünü ifade etti.

Yılmaz, "Karşılaşmayı kazanan Konaklıspor başkanı, teknik heyeti ve futbolcularını kutluyorum. Futbol sahada oynanır ve kazanılır. Ama bazı kendini bilmez fanatikler bu maça gölge düşürmüştür. Özellikle Konaklı Hal Müdürü Mustafa Aydoğdu'yu teknik heyetimize sarf ettiği sözler nedeniyle kınıyorum. Resmi bir kurumda önemli bir görevde olan insanlara bu tür sözler hiç yakışmıyor. Ayrıca maçın hakemi Gökçen Toprak her iki takım adına verdiği hatalı kararlarla maçı kaldıramamış ve çok kötü bir yönetim göstermiştir" dedi.

#

02 Kas 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber