Numan Kurtulmuş bugün açıklayacak

SAADET Partisi eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni partisini bugün kuracak. Kurulacak yeni partinin Kurucular Kurulu'nda siyasete yeni girmiş birçok isim de yer alıyor.

Edinilen bilgiye göre, Saadet Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Numan Kurtulmuş ve arkadaşları yeni partinin kuruluş çalışmalarını Çankaya'da bulunan ve daha önce birçok siyasi partinin genel merkezi olarak kullanılan bir binada sürdürüyor. Kurtulmuş, kuracağı partisinin çalışmalarını da ''http://www.numankurtulmus.org'' sitesinde kamuoyuyla paylaşıyor. PARTİNİN ADI BUGÜN KAMUOYUNA AÇIKLANACAK Numan Kurtulmuş ve ekibi ilk aşamada yeni partinin ismi ve amblemi için oluşturdukları bir komisyonla çalışmalara başlarken, Kurtulmuş'un yeni parti için istişare toplantılarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. “Tüm Türkiye'yi kucaklayacak” parti ismi ve amblemi için bugüne kadar 200'ün üzerinde isim ve amblem üzerinde çalışma yapıldı. Kurtulmuş ve arkadaşlarının 5 isim ve 5 amblem üzerinde durdukları ve bu çalışmaları profesyonel isimlerle birlikte sonuçlandıracakları öğrenildi. Kurtulmuş, bugün Ankara Rixos Hotel'de saat 10.00'da düzenleyeceği basın toplantısıyla, partinin adını açıklayacak. İçişleri Bakanlığı'na yapılacak müracaatla, Türk siyasi hayatı yeni bir parti kazanacak.

#

01 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber