Ankara zirvesi için keşfe gidiyor

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TBMM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmek için bir süredir tasarladıkları Ankara çıkarmasının, Başkent’in yoğun gündemi nedeniyle sürekli ertelendiğini bildirdi.

Alper KUTAY
 Güney, “Biriken konuları iletmek, Arınç, Şahin ve Çavuşoğlu’nun programlarını öğrenmek için bu hafta Ankara’ya gideceğim” dedi. Alanya’dan kalabalık bir heyetle Ankara çıkarması yapacaklarını belirten Güney, “Heyetimizde Alanya Belediye Başkanı Sayın Hasan Sipahioğlu, belde belediye başkanlarımız, bazı belde başkanlarımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz, Belediye Meclisi üyelerimiz, başkanı olduğum MUZBİR yönetimi de yer alacak” dedi. Ankara seyahatini daha önce 12 Ekim’e aldıklarını ancak zirvedeki yoğun gündem nedeniyle seyahatin sürekli ertelendiğini belirten Güney, “Ziyaretimizi herhangi bir Salı günü yapmayı düşünüyoruz. Bilindiği gibi Salı günleri AK Parti’nin grup toplantısı var. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşüp kendisini Gazipaşa Havaalanı ve Oba Stadyumu için Alanya’ya davet edeceğiz ancak Başkent’in yoğun gündemi nedeniyle ziyaret programımızı sürekli erteledik” diye konuştu. AK Parti heyetinde ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ile AK Parti’nin 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkan Adayı olan Kerim Kılınç’ın da olması bekleniyor.

#

01 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber