FORMA KRİZİ

Alanyaspor-Mardinspor maçının devre arasında, Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu ile Asbaşkan Cevahir Haberal arasında bir grup taraftarın "Başkent Üniversitesi" reklamlı formaları giymemesi nedeniyle tartışma yaşandı

TRİBÜNDE TARTIŞMA
ALANYASPOR-Mardinspor maçının devre arasında Alanyaspor Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu ile Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi Başhekimi ve Alanyaspor Asbaşkanı Cevahir Haberal arasında çevrede oturanların da duyacağı bir şekilde tartışmalar yaşandı. Asbaşkan Cevahir Haberal Başkent Üniversitesi'nin reklamı olan formaların dağıtıldığı taraftar grubunun tamamının kendilerine ait olan formaları giymemesine tepki göstererek, "Biz taraftara forma dağıtmışsak, bu kulübün ana sponsoru biz isek, bu taraftar gurubunun tamamı bizim formamızı giyecek. Görüyorum başka firmanın reklamı olan formaları da giymişler, buna niye engel olmuyorsunuz. Aynı hata bir önceki maçta da olmasına rağmen bir önlem alınmaması doğru değil" şeklinde tepki gösterdi.
GÖREVİNİ UNUTTU
TARTIŞMADA Karadeniz fıkrası gibi komik olan konu ise Cevahir Haberal'ın Alanyaspor'da Asbaşkan olması ve uygulamada bir yanlışlık varsa, kendisinin de bu durumdan sorumlu olduğunu unutmuş olması. Kulüp organizasyon şemasına göre Reklam ve Halkla İlişkiler departmanı da doğrudan Haberal'a bağlı. Konu ile bizzat kendisinin ilgilenip, sorunu çözüp, başkana rapor vermesi gerekirken, bu konuda başkana hesap sorup, çözüm istemesi de olaya şahit olanlar arasında oldukça komik bulundu. Görüşlerini aldığımız taraftarlar ise, "Bizi bağlayan bir durum değil. Tribünde istediğimiz formayı giyeriz. Yasal bir zorunluluk yok. Kulüple adı geçen kurum arasında sözleşme varsa bilemeyiz. Bize verilen formalar eksikti, biz de başka firmadan tamamladık" dediler.

#

02 Kas 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber