SAĞLIKÇILAR SEHİTLERİ ANDI

GAZİPAŞA'DA Türk Sağlık-Sen'e üye sağlık çalışanları, terör olaylarını protesto etmek ve terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçlerini anmak için mesai öncesinde saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudu.

Daha sonra basın açıklaması yapan Türk Sağlık-Sen Gazipaşa Temsilcisi Ayşe Salman, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunduğu sürece Türkiye'yi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı. Salman, birlik ve kardeşliğin, ortak hareket ederek, sevinci ve kederi paylaşarak artacağını, şehitlerin ruhlarının bu sayede huzur bulacağını belirtti. Salman'ın konuşmasının ardından sağlık çalışanları terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçleri için dua etti.

#

26 Eyl 2012 - 18:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber