SEBAT ETMEYELİM

Son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Alanyaspor, bugün kendi seyircisi önünde ligin dibine demir atan Akçaabat Sebatspor'u konuk edecek

TEK EKSİK KADİR
SON iki maçında da mağlup olarak sahadan üzgün ayrılan Alanyaspor, bugün ligin 11. haftasında Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor'u ağırlıyor. Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak. Son iki maçta kaybettiği 6 puan nedeniyle Turuncu-Yeşilli temsilcimiz adına önemi artan karşılaşmayı, Karabük bölgesi hakemlerinden Bahadır Kayışoğlu yönetecek. Seyircisinin önünde oynayacağı maçta galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Alanyaspor'da Kadir kırmızı kart cezalısı. Kadir'in yerine sağ bekte genç Tunahan'ın forma giymesi bekleniyor.
ÜÇ OYUNCU SINIRDA
ÖTE yandan Teknik Direktör Kamil Kabay'ın bugünkü karşılaşmada şans vermesi durumunda Onur, Fırat ve Zeki de sarı kart sınırda olan futbolcularımız. Bu oyuncular kart görmeleri halinde BUGSAŞ deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ligin dibine demir atmış durumda olan konuk takım Akçaabat Sebatspor, 3 puanla son sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi bu sezon yediği 18 golün 9'unu dış sahada yerken aldığı 7 mağlubiyetin 2'sini deplasman karşılaşmalarında aldı. Kolay gibi görünen bu maçın, rakibin kötü gidişe dur demek istemesi nedeniyle zor geçmesi bekleniyor.

#

03 Kas 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber