Meclis gündeminde Tosmur’un imarı var

5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında, Belediye Meclisi’nce aşağıda yazılı gündem maddelerinin müzakeresi için 02 Kasım 2010 Salı günü (bugün) saat 14.00’de, Belediye Meclisi toplantı salonunda olağan toplantı yapılacak. Alanya Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda şu maddeler görüşülecek:

“Alanya Belediyesi’nin 2011 yılı performans planının görüşülmesi. Belediye Meclisi’nin 05 Ekim 2010 tarihli oturumunda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2011 yılı belediye tarifesi ve diğer konuları içeren Bütçe Komisyonu kararının görüşülmesi. Belediye Meclisi’nin 05 Ekim 2010 tarihli oturumunda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2011, 2012 ve 2013 yılları belediye gider ve gelir bütçelerinin görüşülmesi. İmar Komisyonu’nun incelemesinde bulunan aşağıda yazılı maddelerle diğer hususların görüşülmesi. a) Tosmur Belediye Başkanlığı’nın İmar planı revizyonu talebi. b) Cikcilli Belediye Başkanlığı’nın Saray Beleni Mah. 155 ada, 1 parsel ve 344 ada, 1 parselde imar planı tadilatı talebi. c) İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 21.09.2010 tarih ve 4442 sayılı kararı ile genişletilen Alanya Kalesi I. Derece Arkeolojik, Doğal, tarihi ve Kentsel Sit Alanı sınırlarının ekli plan örneğindeki şekilde mevcut imar planlarına işlenmesi talebi. İmarla ilgili vatandaş talepleri ve diğer imar konularının görüşülmesi. Dilek ve temenniler.”

#

02 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber