Seçimler Haziran’ın ortasında

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında genel seçimin tarihi belirlendi ve seçimin 12 Haziran 2011’de yapılması düşüncesi öne çıktı.

AK Parti, temmuz sonunda yapılacak seçimin öne alınması için YSK’dan da görüş alacak ve son tarih buna göre belirlenecek. Erdoğan başkanlığında yaklaşık 5 saat basına kapalı yapılan MYK toplantısında TBMM çalışmaları ve genel seçimin tarihi masaya yatırıldı. Toplantıda normalde Temmuz’da olacak genel seçimin Haziran başı olarak öne alınması düşüncesi öne çıktı. Tarih olarak da MYK üyeleri 12 Haziran üzerinde görüş birliği içine girdi.

#

04 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber