Film gibi takip

Jandarma, yol kontrolündün kaçan aracı 3 kilometre takip ettikten sonra yakaladı. Sürücünün üzerinden 13 gram eroin çıktı

-Akın BAYCAN
ALANYA'YA bağlı Okurcalar Beldesi’nde yol denetimi yapan Jandarma ekiplerinden kaçan otomobil 3 kilometrelik takip sonunda yakalandı. Araç sürücüsünün üst aramasında 13 gram eroin ele geçirilirken vize süreleri dolduğu halde ülkelerine dönmeyen Türkmenistan uyruklu 2 kişi sınır dışı edildi. Üst aramasında eroin yakalanan kişi ise serbest bırakıldı. Alınan bilgiye göre, Okurcalar Beldesinde denetimi yapan Jandarmayı fark eden bir otomobil istikamet değiştirerek hızla uzaklaştı. Kaçan otomobili fark eden Jandarma takip sonunda aracı İncekum Beldesi'nde yakaladı. Daha önceden uyuşturucu madde bulundurmaktan sabıkası olan otomobil sürücüsü Volkan Duman’ın üst aramasında 13 gram eroin yakalandı. Araçta yolcu olarak bulunan Türkmenistan uyruklu Ak Muhammet Jumayev (42) ve Dovdetov Meherrem Gyabiboviç’in (30) vize ihlali yaptıkları belirlendi. Jandarma tarafından sürücü ve yanındaki yabancı uyruklu iki kişi sorgu için İncekum Jandarma Karakoluna götürüldüler. Araçta yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı. Vize süreleri geçtiği halde kaçak olarak yaşamaya devam eden Türkmenistanlı iki kişi sorgularının ardından sınır dışı edilmek üzere yabancılar şube müdürlüğüne gönderilirken üzerinde eroin yakalanan kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#

05 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber