Turizme yeni proje geliyor

AVRUPA çapında sürdürülebilir turizm konusunda turizm tedarik zincirleriyle birlikte ortak bir strateji belirlenmesi ve kilit paydaşların bir araya gelerek, uzun vadeli iş birliği gerçekleştirilmesi amacıyla, 2009 yılında Hollanda Sürdürülebilir Ticaret Girişimi (IDH) adı altında kapsamlı bir proje başlatıldı.

- Tolga ŞİLİL
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hollanda Sürdürülebilir Ticaret Girişimi projesinin, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı önemli turizm destinasyonlarında gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Proje kapsamında, sürdürülebilirliği geliştirmek amacıyla, Avrupa çapında turizm sektöründe web tabanlı etkin bir sistem olan Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi'nin tanıtımı ve yerelde uygulanmasının yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. Bu proje kapsamında, değerli turizm sektörü temsilcileri ile 6 Kasım 2010 tarihinde saat 11.00'de toplantı yapacağız" dedi.

#

03 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber