DEMKOD yardımlar için kaynak arıyor

DEMİRTAŞ ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEMKOD) geçtiğimiz yıl yaptığı gibi bu yıl da 85 öğrenciye burs verecek.

85 öğrenciye burs verebilmek için maddi kaynak oluşturulmaya çalışılırken, Dernek Başkanı ve Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras, “Bu çocuklar hepimizin. Bu konuda bizlere yardımcı olacak her kim olursa bizleri onurlandıracaktır” dedi. Aras, 4 Aralık’ta Öğretmen Evi’nde yapılacak olan ve öğrenciler yararına olacak yemek için de tüm vatandaşlardan katkı sağlamalarını istedi.

#

02 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber