Öğretmenler kaza kurbanı

Orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarpan otomobilde bulunan iki matematik öğretmeni can verdi

- Akın BAYCAN
ALINAN bilgiye göre kaza Mahmutlar Beldesi, D400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Yusuf Emre Anılgan (26) yönetimindeki 07 NV 722 plakalı otomobil, köprü yapımı nedeniyle tek şeride düşürülen yolda ilerlerken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı ve orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucu araçta sıkışan sürücü Yusuf Emre Anılgan ile araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Nurettin Çiftçi (26) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. İki arkadaşın cesetleri, jandarma ekipleri tarafından otomobilden çıkarılarak otopsi için Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı. Yusuf Emre Anılgan'ın Mahmutlar'da faaliyet gösteren bir dershanede matematik öğretmeni olduğu, arkadaşının da Bursa'da matematik öğretmeni olarak görev yaptığı bildirilirken, kazayla ilgili savcılık ve jandarma tarafından soruşturma başlatıldı. Anılgan, dün Mahmutlar'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Çiftçi'nin cenazesinin ise toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'ya götürüleceği öğrenildi.

#

02 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber