Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nde Funda Arar Konseri

Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nde Funda Arar Konseri

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları topluluğu ve ünlü sanatçı Funda Arar konseri ile başladı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları topluluğu ve ünlü sanatçı Funda Arar konseri ile başladı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Feslikan Yaz Şenlikleri ünlü sanatçı Funda Arar’ın sahne alması ile başladı. Şenlik alanını dolduran binlerce müziksever, Arar konserinden önce sahneye çıkan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nu beğeni ile izledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ve binlerce Antalyalı katıldı. Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun yöresel oyunlarını büyük ilgi ile izleyen vatandaşlar, daha sonra ünlü sanatçı Funda Arar’ın seslendirdiği şarkılar ile coşkulu ve keyifli bir akşam geçirme fırsatı yakaladı.

“HİZMETİN EN İYİSİNİ, EN KALİTELİSİNİ YURTTAŞLARIMIZ İLE BULUŞTURUYORUZ”

Etkinlikte konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, göreve geldikleri günden bu yana vatandaşın gerçek ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Pandemi nedeni ile Feslikan YaylasıŞenlikleri’ne ara verdiklerini söyleyen Esen, yeniden vatandaşlar ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Yaptıkları her çalışmayı en iyi şekilde sonuçlandırmaya gayret gösterdiklerini belirten Esen, “İnsan hayatının her alanında bir duruş sergilemeli. Sosyal hayatta, iş hayatında veya etrafındaki insanlara karşı. Biz bu duruşu verdiğimiz hizmette sergiliyoruz. Hizmetin en iyisini, en kalitelisini yurttaşlarımız ile buluşturuyoruz. Feslikan Şenlikleri’ni sizlerle buluştururken, bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

ARAR’A ÇİÇEK VE PLAKET

Feslikan Yaylası’nda konser alanını dolduran binlerce Antalyalıya teşekkür eden Esen, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’na da sergiledikleri performanstan dolayı teşekkür etti. Esen, konuşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ve CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ile birlikte sanatçı Funda Arar’a çiçek ve plaket takdim etti. Konuşmaların ardından sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, seslendirdiği şarkılar ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Kaynak: ANKA Haber Ajansı