Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, Site Ve Apartman Görevlileriile Buluştu

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, Site Ve Apartman Görevlileriile Buluştu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki site ve apartman görevlileri ile akşam yemeğinde buluştu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki site ve apartman görevlileri ile akşam yemeğinde buluştu.

Buluşmaya, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında organizasyona büyük destek sunan Mezitli Siteler Arası Dayanışma Derneği’nin yanı sıra Tece Siteleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de yer aldı.

Yemek sonrası apartman ve site görevlileriyle sohbet eden Başkan Tarhan, görevlilerin talep, öneri ve görüşlerini dinledi.

“MEZİTLİ’DE ÖRGÜTLENMEYİ ZORDA OLSA SAĞLADIK”

Mezitli’de örgütlenmeyi zor olmasına rağmen sağladıklarını dile getiren Başkan Tarhan,“Herkesin bir hayali vardır ve bende 8 yıl önce göreve geldiğimde Mezitli örgütlü bir toplum olsun istemiştim. Türkiye’de örgütlenmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum fakat biz örgütlenmeyi Mezitli’de zorda olsa sağladık. Şimdi 2 farklı siteler arası dayanışma derneğimiz var. Bugün bu organizasyonu düzenleyen Mezitli Siteler Arası Dayanışma Derneği Başkanı Vakkas Kılınç ve Tece bölgesinde bulunan sitelerin örgütlenerek oluşturdukları Tece Siteleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve Başkanı Suat Akdoğan’a teşekkürlerimi iletiyorum. Dernek Başkan ve yöneticileriyle koordineli çözüm odaklıçalışmalar yürütüyoruz” dedi.

“ÖRGÜTLENİP DERNEKLEŞİN, BİRLİKTE GÜÇLENİN”

Başkan Tarhan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Halkımızın yerel yönetime katılmanın yol ve yönetimini arttırıyoruz. Başlattığımız birçok çalışmamız bu yönde ilerlerken Mezitli’de örgütlenme yolunda hızla ilerliyoruz. Yerel yönetim ve halkın gücünü birleştirme hayalimiz emin adımlarla ilerlerken talebimize karşılık veren derneklerin gücümüze güç katması bizleri ziyadesiyle memnun kılıyor. Bugün site yöneticilerinin kurmuş olduğu derneklerin çatısı altında apartman ve site görevlileriyle buluştuk. Programımıza katılan tüm emekçi kardeşlerime sesleniyor ve altınıçiziyorum. Örgütlenip dernekleşin, birlikte güçlenin.”

Kaynak: ANKA Haber Ajansı