Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, Toki Sakinleriile Bir Araya Geldi

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, Toki Sakinleriile Bir Araya Geldi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ’Halk Günü’ etkinlikleri kapsamında Esenbağlar Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan yurttaşlarla bir araya geldi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ’Halk Günü’ etkinlikleri kapsamında Esenbağlar Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan yurttaşlarla bir araya geldi.

Esenbağlar Mahalle Muhtarı Hasan Develi, Yeni Mahalle MuhtarıÖmer Kaykaç, Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda, Tarhan iletilen talepleri dinleyerek; buluşmada hazır bulunan birim müdürlerine aktardı.

Tarhan, yürütülen projelerle ilgili bilgilendirmelerde de bulundu. Mezitli Belediyesi’yle ilgili şikayetlerini doğrudan Başkan Tarhan’a anlatma imkanına erişen yurttaşlar, başta ekonomik sıkıntı ve işsizlik olmak üzere ülke gündeminde yer alan konularda da bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Tarhan konuşmasında, şunları söyledi:

“Mezitli çok özel bir ilçe. Bu durum Mezitli’nin diğer ilçelerle kıyaslandığında çok daha hızlı gelişip büyümesi sonucunu doğuruyor. Ama biz bu büyümeden şikayetçi değiliz. Kontrollü ve sağlıklı bir büyüme yaşıyoruz. Bunda da en büyük rol Mezitli Belediyesi olarak kente kattığımız değer olmaktadır.

Her türlü etkinlik ve buluşmada Gönüllü Evlerimizi kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun doğum gününü, kadınların altın günü buluşmasını Gönüllü Evimizde yapın. Yine gönüllü olarak çalışmalara destek olun. Aralarında profesörlerin, doktorların, öğretmenlerin bulunduğu gönüllüler, her akşam bir semt pazarında buluşarak atıkları topluyor ve çiftçimize destek olmak amacıyla belediyemizin de katkısıyla kompost üretimi yapıyor. Başka gönüllülerimiz ürettiklerini satarak çocukların eğitimine katkı sunuyor. Diğer taraftan Covid-19 sürecini halkımızın gönüllü desteği ile rahat atlatan ilçelerden birisi olduk. Halkımız evlerinde ve Gönüllü Evlerimizde maske dikti, gıda desteği sağladı ve bu zorlu süreci dayanışarak atlattık. Vatandaşlarımızı da bu gönüllü ordusuna katılmaya davet ediyorum.

Hem Mezitli Belediyesi’yle olan iletişimin daha kolay olması hem de yaşanılan sıkıntıların el birliği ile çözüme ulaşması ancak halkımızın iş birliği yapmasıyla daha verimli olacaktır. Biz de gönüllü çalışmalarımıza katılan vatandaşlarımıza ekonomik destek sağlayamasak da pek çok hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlıyoruz. Mezitli’yi diğer kentlerden farklı kılan en büyük yönü vatandaşlar arasında olan bu dayanışma ve birliktelik ruhudur. Mezitli Belediyesi’nin en büyük gücü de halkının bu desteği ve güvenidir."

Kaynak: ANKA Haber Ajansı