Ödemiş Belediye Başkanı Eriş Ve Eşi, Yurttaşlarla Bayramlaştı

Ödemiş Belediye Başkanı Eriş Ve Eşi, Yurttaşlarla Bayramlaştı

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, bugün Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşma töreninde yurttaşlarla buluştu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, bugün Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşma töreninde yurttaşlarla buluştu.

Ulus Meydanı’ndaki Park Cafe'de bugün düzenlenen etkinliğe; Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve yurttaşlar katıldı. Başkan Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş konuklarla sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Mehmet Eriş, şöyle konuştu:

“Birlik beraberliğin yaşandığı en güzel günlerden olan Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyoruz. Bugün burada Ödemiş ailesi olarak güzel bir buluşma yaşadık. Nice bayramlarda sağlıkla ve huzurla bir arada olmayı diliyor, tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Sınır boylarında ve sınır ötesinde huzur ve güvenliğimiz için devam eden operasyonlarda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine, sabır ve başsağlığı diliyorum. Bugün bayramlarımızı bir arada huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm güvenlik güçlerimizin Allah ayaklarına taş değirmesin.”

Belediye olarak bayramda ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında dayanışma köprüsü kuracaklarını belirten Eriş, “Bayram paylaşmaktır anlayışıyla ‘Herkes bayram et’sin’ diyerek üçüncüsünü düzenlediğimiz kurban eti bağışı kampanyamıza hemşehrilerimizin destek vereceğine yürekten inanıyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılmak üzere hayırseverlerimiz kurban etlerini bayram boyunca Ulus Meydanı’ndaki Park Cafe'ye getirebilirler. Sevgi ve bereket paylaştıkça çoğalır. Hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: ANKA Haber Ajansı