Turgutlu Belediye Başkanı Akın’dan Videolu Bayram Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Akın’dan Videolu Bayram Mesajı

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, yayınladığı video ile yurttaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Akın mesajında, bayram alışverişlerinin yerel esnaftan yapılmasıçağrısında da bulundu.

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, yayınladığı video ile yurttaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Akın mesajında, bayram alışverişlerinin yerel esnaftan yapılmasıçağrısında bulundu.

Başkan Akın, Kurban Bayramıöncesinde sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile yurttaşın bayramını kutladı. Akın’ın bayram mesajı, şöyle:

“Yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Büyük küçük, uzak yakın demeden sevginin ve birliğin halka halka büyüdüğü bayramlarda, büyüklerimizi sadece bayram günlerinde değil, her zaman hatırlamalıyız. Küçüklerimize de sevgiyle yaklaşarak kardeşlik, hoşgörü ve saygı bağı ile kucaklaşmalıyız. Toplum olarak sahip olduğumuz yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü bu zor günlerde daha fazla yaşatmalıyız.

Ekonomik olarak zorlandığımız bu günlerde bayram alışverişimizi her zaman yanımızda olan yerel esnafımızdan yapalım, mahalle kültürümüzü yaşatalım. Bu bayram esnafımızın yüzü gülsün, ışığı sönmesin. Bizler, bu zor günleri ancak birbirimize destek olarak atlatabiliriz. Bayram alışverişlerimizi esnafımızdan yapalım ki hem esnafımız, hem Turgutlumuz kazansın.

Bayramda çok sayıda hemşehrimiz memleketine, tatil bölgelerine gidecek. Hem kendi hayatımız hem de sevdiklerimizin hayatı için lütfen trafik kurallarına uyalım. Bayramı müjdelerle, güzelliklerle ve huzurla geçirelim. Acele ve telaşla kazaların önünü açmayalım. Hemşehrilerimizin bayram tatilini sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için Turgutlu Belediyesi olarak çalışmalarımıza bayramda da aralıksız devam edeceğiz. Bize ihtiyacınız olan her an yanınızda olacağız.

Bildiğiniz gibi Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığıyla her gün binlerce vatandaşımıza yemek ve ekmek dağıtıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramımızın bereketini hep birlikte yaşıyor, hayırseverlerimiz ve ihtiyaç sahiplerimizi gönül sofralarımızda buluşturuyoruz. Yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yemeklerinde kullanmak üzere Aşevimize bağışlarınızı bekliyoruz. Bağışta bulunan, bağışlarıyla kampanyamıza destek olacak hayırseverlerimize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hayırlarımızı kabul etsin.

Sevgili Turgutlulular, değerli vatandaşlarımız; Bayramın Turgutlumuza, ülkemize, dünya coğrafyasına, insanlığa sağlık, mutluluk ve barış dolu günler getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. İyi bayramlar, iyi tatiller.”

Kaynak: ANKA Haber Ajansı