Arka Sokaklar'da Komiserler Ayrılıyor ve Metin Diziye Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar'da Komiserler Ayrılıyor ve Metin Diziye Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar dizisinden iki oyuncu ayrıldı. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'a Metin Çoban müjdesi verildi. Başarılı oyuncu diziye geri dönme kararı aldı. Ayrıca diziden ayrılan komiserler de belli oldu. Peki diziden hangi oyuncular ayrılıyor?

Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonuna hazırlık yaparken bazı oyuncularla vedalaştı. Diziye katılacak ve geri dönecek isimler de belli oluyor. Bu sefer işler baştan aşağı değişebilir. Çünkü dizinin kemik kitlesinden bazı isimlerin veda ettiği öğrenildi. Peki Arka Sokaklar'da hangi oyuncular diziden ayrıldı? Dizinin en başından bu yana ekranda olan komiser artık Arka Sokaklar'da oynamayacak. Üstelik bir değil iki komiser birden diziden ayrıldı. Son yıllarda ekranlarda daha çok gözüken ve adından söz ettiren ünlü oyuncu da gidecekler listesine adını yazdırmış oldu. Ancak diziye Çoban ailesinden biri katılıyor. Çoban ailesinden ayrılan iki ismin yerine daha önce ayrılan bir oyuncu diziye dahil olacak.

Bahar ve Ali Diziden Ayrılıyor!

Merve Oflaz'ın canlandırdığı Bahar ve Alp Korkmaz'ın hayat verdiği Ali Akdoğan diziden ayrılacak. Yeni sezonda Arka Sokaklar'da Merve Oflaz ve Alp Korkmaz'ı göremeyeceğiz. En azından birkaç bölüm ekranda gözükeceklerdir. Daha sonra Pınar ile boşanma aşamasına gelen Ali karakterinin diziden ayrılması muhtemel gözüküyor. Rıza Baba ile aralarının bozuk olduğu ve aldıkları ilaçtan ötürü de eşine saldırgan tavırlarda bulunduğu bilinmekteydi. Diziden ayrılmasıyla beraber izleyicilere büyük bir şok yaşatacak.

arkasaoakalrs.jpg

Metin Çoban Arka Sokaklar'da!

Çoban ailesinden geçtiğimiz yıllarda ayrılan Metin, artık dizide oynamaya devam edecek. Metin Çoban'ın diziye dönmesi izleyiciler tarafından sevinçle karşılandı. Çünkü kendisi uzun zamandır ekranlarda gözükmüyordu. Senaryo gereği Almanya'da olan Furkan Göksel, önümüzdeki haftalarda dizide oynayacak. Diziye ilk bölümden itibaren katılması gündemde. Çünkü ayrılıklarda olduğu gibi belirli bir senaryoya uymalarına pek de gerek yok. Uzun zamandır dizide oynamadığı için izleyiciler kendisini özlemişti. Metin ve Tekin birlikteliği olmayacak belki ama en azından diziye Çoban ailesinden bir isim daha katılıyor. Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın diziden ayrılması herkesi üzmüştü. Şimdi ise Ali ve Bahar Komiser de ekranlara veda edecek. Son zamanlarda iki oyuncunun da oldukça aktif bir şekilde rol aldığı görülmekteydi. Dolayısıyla ayrılıkları fazlasıyla tesadüf oldu. Yine de yeni sezona damgasını vuracak farklı oyuncular da diziye dahil olabilir. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor. Oyuncuların resmi olarak diziye katıldıklarını veya diziden ayrıldıklarını duyurması çok daha önemli. Ayrıca Arka Sokaklar'ın resmi sosyal medya hesapları da takip ediliyor.

Arka Sokaklar Yeni Sezon Ne Zaman?

Dizinin yeni sezonu için Eylül ayı bekleniyor. Hali hazırda oyuncu kadrosu da tamamlanmakta. Oyuncu transferleri bittikten sonra dizinin yayın hayatına başlaması an meselesi olacak.