Şahan Gökbakar O İsimleri Dava Edeceğini Açıkladı!

Şahan Gökbakar O İsimleri Dava Edeceğini Açıkladı!

Şahan Gökbakar, hakkında ortaya atılan iddialara sert yanıt verdi. Ünlü komedyenin adını kullanarak para isteyenler için davacı olacağı öğrenildi. Son zamanlarda çeşitli tartışmalara dahil olan ünlü sanatçı, kimseden para istenmediğini özellikle belirtti.

Orman yangınlarının ilk günlerinden itibaren canlı yayın yaparak anlık bilgi veren ve takipçilerinin gündemden kopmamasını sağlayan Şahan Gökbakar, önemli açıklamalarda bulundu. Yangınların yaşanmış olduğu yerden paylaştığı videoda kendi ismini kullananları eleştirdi. Takipçilerini de bilgilendirerek onlara bu tarz insanları dinlememesi gerektiğini söyledi. Kendisini Şahan Gökbakar'ın sekreteri olarak tanıtarak para isteyen veya afetzedelere yardımda bulunacağını söyleyenlere inanmaması gerektiğini belirtti. Hiçbir şekilde kendisinin dahil olduğu bir projede para toplanmadığı ve tarafınıza direkt olarak ulaşarak para istenmeyeceğinin altını çizdi. Aynı zamanda yangınların bitmesinden sonraki süreçte yapacaklarını da aktardı. Süreç boyunca sanat camiasından pek çok ünlü isimle görüştüğünü söyledi. Onlarla beraber yangın sonrasında afetzedeler ve çevre için neler yapabileceklerini açıklayacağını da iletti. Önümüzdeki günlerde kendisinden yeni bir açıklama bekleniyor.

İsmini Kullananları Dava Edecek!

Şahan Gökbakar, kendi adını kullanarak para toplamaya çalışanlara hukuk yoluyla cevap verecek. Onları dava ederek işi yargı ile çözeceğini belirtti. Son zamanlarda çeşitli siyasilerin ve kişilerin tepki gösterdiği Şahan Gökbakar, bazı polemiklere dahil olmuştu. İki tarafın da birbirine karşı söylediği sözler gündeme düştü. Bomba etkisi yaratan bu olayda, Şahan Gökbakar'ın her gün canlı yayın yaparak yangınlar hakkında bilgi verilmesi eleştirildi. Ancak ünlü komedyen, kendini açık bir şekilde ifade etti ve bunda utanılacak bir şeyin olmadığını söyledi. Ülkesi için girişimlerde bulunduğunu ve güncel gelişmeleri aktararak halka bilgi aktardığını ifade etti. Ünlülüğünün dışında 2 çocuk babasının olduğunu aktardı. Tüm eleştirilere karşı her şeyden önce ailesi olduğunu vurgulaması takipçilerini duygulandırdı. Kendisine yapılan eleştiriler ve sosyal medya linçleri büyük tepki görmüştü.

sahangokbakar.png

Şahan Gökbakar Yardım Kampanyası Düzenleyecek mi?

Öte yandan Şahan Gökbakar'ın yardım kampanyası düzenleyip düzenlemeyeceği merak konusu oldu. Sanat camiasından belirli isimlerle bir araya gelecek. Daha sonra aralarında çeşitli müzakereler ve görüşmelerin yapılacağı öğrenildi. Yardımların ünlülerin kendi cebinden karşılayacağı bilgisi geldi. Böylelikle herhangi bir sosyal lince ve eleştiriye yer vermeksizin afetzedelere yardımlar sağlanacak. Son zamanlarda yapılan yardımlar genel olarak beyaz eşya, gıda, yatacak yer üzerine şekilleniyor. Şahan Gökbakar da sanatçı dostlarıyla benzer bir girişimde bulunabilir.

Takipçileri Destek Verdi

Kendisine yapılan sözlü saldırılara ve hakkındaki iddialara karşı takipçileri onu yalnız bırakmıyor. Şahan Gökbakar'ın daha önce yaptığı Recep İvedik serisine ithafen çeşitli eleştiriler yapılmakta. Orman yangınları hakkında güncel bilgi vermek amacıyla başlattığı çalışmada Şahan Gökbakar'ın farklı yerlerden vurulmaya çalışılmasına bir türlü anlam verilemedi. Takipçileri de yaşanan durumun farkında ve ünlü komedyeni yalnız bırakmıyorlar.