3000-3500 TL Bandındaki Akıllı Telefonlar!

3000-3500 TL Bandındaki Akıllı Telefonlar!

Ülkemizde telefonların fiyatlarının artmasından dolayı insanlar en uygun fiyata en iyi telefonlar gibi arayışlara girdi.

Günümüzde telefonlarda ihtiyaç haline geldiğinden dolayı insanların kafaları karıştı. Bizde sizler için bu makalemizde 3000-3500 TL Bandındaki Akıllı Telefonları listeledik. Haydi telefonları inceleyelim.

XİOAMİ Mİ 9 T

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden olan Xiaomi, Xiaomi Mİ serisinden Mİ 9 T ile oldukça iddialı ve rekabetçi bir telefon piyasaya sürmüş durumda. Cihaz çıktığından beri ilgileri üzerine toplamayı başarmıştı. Üzerine yeni birkaç modelin çıkmasına rağmen Mİ 9 T halen fiyat performans olarak tercih edilebilecek cihazlardan birisi. Bakalım Mİ 9 T bize ne gibi teknoloji ve özellikler sunuyor.

12.jpg

Cihazda ilk dikkatimizi üstten çıkan kamera çekiyor, önde kamera olmayınca ekran kenarları oldukça azalıyor. Bu havalı görünüşü olan telefonun ekranı 6,39 inç boyutunda, AMOLED teknolojisine de sahip olan bu ekran 1080x2340 piksel ve FHD+ teknolojisinde barındırıyor. Koruma olarak artık klasikleşen CORNİNG GORİLLA GLASS 5 ile birlikte geliyor. Batarya olarak günümüzde ortalama sayılacak 4000 mAh kapasiteli ve 18 W hızlı şarj destekli bir batarya ile geliyor. Telefonun içerisindeki işlemcisi Qualcomm markasının SNAPDRAGON 730 adlı işlemci ve telefonda 6 GB’ de bulunmakta. Telefonun arka tasarımına geldiğimizde 3 adet kamera görüyoruz. Sırasıyla; birinci kamera 48 MP, ikinci kamera 13 MP, üçüncü kamera 8 MP değerlere sahipler.

Gelelim en farklı yere ön kameraya, kameranın açılış stiline POP-UP deniliyor. Bu POP-UP kamera 20 MP bir değere sahip.

Bu telefon ülkemizde 3150 TL civarında bulunabilir.

SAMSUNG GALAXY A51

Ülkemizde en yüksek Pazar paylarından birine sahip olan SAMSUNG eskiden olduğu gibi şimdide çok başarılı telefonlar çıkarmakta. SAMSUNG markasının Galaxy A serisinden olan GALAXY A51 rakiplerine rakip olabilecek özelliklere sahip. Gelin bu dev markanın telefonuna bir bakalım.

14.jpg

Telefonda 6,5 inç boyutunda oldukça büyük bir ekran var ve bu ekranda SUPER AMOLED teknolojide beraberinde geliyor. Çözünürlük olarak 1080x2400 piksel FHD+ teknolojisi sunulmuş. Ekran koruması olarak iyi sayılabilecek CORNİNG GORİLLA GLASS 3 bulunuyor. Batarya olarak 4000 mAh kapasiteli ve 15 W hızlı şarj destekli ortalama bir bataryayla geliyor. Telefonda SAMSUNG’UN kendi işlemci markası olan SAMSUNG EXYNOS’UN 7 Series 9611 işlemcisi yer alıyor. Telefonda bellek konusuna geldiğimizde 6 GB bellekle beraber geliyor. A51 arka kısmında 4 farklı kamera ile geliyor.

Sırasıyla; ilk kamera 48 MP, ikinci kamera 12 MP, üçüncü kamera 5 MP, dördüncü kameraya gelirsek üçüncüde olduğu gibi 5 MP değere sahip bir kamerayla karşılaşıyoruz. Telefonun ön kısmında nokta çentik içerisine konumlandırılmış bir selfie kamerası bulunuyor ve bu kamera 32 MP gibi oldukça iyi bir kamera bulunuyor. A51’e sahip olmak isterseniz ülkemizde 3100 TL bandında bulabilirsiniz.

OPPO RENO 3

Şu aralar adını reklamlarla sıkça duyuran OPPO yine iddialı telefonlarla karşımıza çıkmakta. İnceleyeceğimiz bu OPPO telefonu RENO serisinden RENO 3, oldukça sade ve güzel bir tasarıma sahip gelin bu cihaz gerçekten iyi mi bakalım.

1414.jpg

Çentikli bir ekrana sahip olan RENO 3 6,4 inç boyutunda AMOLED, FHD+ teknolojileriyle birlikte gelmekte. Çözünürlük olarak da 1080x2400 piksellik çözünürlüğe sahip. Ekran koruma olarak belli bir marka belirtilmemiş. RENO 3’de batarya olarak 4025 mAh kapasiteli 20 W hızlı şarj destekli normal kapasiteli bir batarya cihaza konumlandırılmış. OPPO bu modelinde MEDİATEK HELİO P90 işlemcisini kullanmayı tercih etmiş.

Bellek olarak 8 GB gibi çok iddialı büyük kapasiteli bir bellek koyulmuş. RENO 3’ÜN arkasında 4 adet kamera bulunuyor. Sırasıyla; birinci kamera 48 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera 13 MP, dördüncü kamera ise 2 MP değere sahip. Ön kısımdaki çentiğin içerisindeki kamera ise 44 MP gibi oldukça yüksek çözünürlüklü kameraya sahip. OPPO RENO 3’E sahip olmak isterseniz ülkemizde 3350 TL bandında bulabilirsiniz.

Editör