OnePlus Nord 2 5G İncelemesi

OnePlus Nord 2 5G İncelemesi

Yeni telefon modelleri arasında en çok dikkat çeken model olan OnePlus Nord 2 5G çift sim destekli, Android v11 işletim sistemini kullanan, hızlı Şarj adaptörü ve 4.500 mAh pil taşıyan

Yeni telefon modelleri arasında en çok dikkat çeken model olan OnePlus Nord 2 5G çift sim destekli, Android v11 işletim sistemini kullanan, hızlı Şarj adaptörü ve 4.500 mAh pil taşıyan, 6.43 inç1080 x 2400 piksel 90 Hz ekran yenileme yapabilen, ekranı Corning Gorilla Glass 5 koruma katmanı ile korunan bir telefon. OnePlus Nord 2 5G modelinde 50 MP + 8 MP + 2 MP Üçlü Kamera sistemi var ve ana kamerası Otomatik Odaklama-flaş-4K UHD Video Kaydı destekler. Ek olarak önde 32 mp ekran flaşlı ön kamera bulunmaktadır.

oneplus-nord-2-5g-12801.jpg

OnePlus Nord 2 5G Özellikleri

1200 AI Yonga Seti üzerinde 3 GHz, sekiz çekirdekli işlemcisi olan mükemmel performanslı telefonun 12 GB RAM elemanı ve 256 GB dahili bellek elemanı var. Telefon 3G-4G-5G ağlarını destekler. Hotspotlu WiFi-Bluetooth-Küresel Konumlama Sistemi ve alışverişlerinizi sorunsuz yapabileceğiniz NFC sistemi de içeriyor. OnePlus Nord 2 5G Ekranında parmak izi sensörü var. Aynı anda birden fazla sim kullanmanızı da destekleyen cihaz, aynı anda iki cep telefonu taşımanıza gerek olmadan kullanabileceğiniz bir telefon. 8,25 mm kalınlıkta dizayn edilen telefon, ince kolay ele avuca sığan şık bir telefon olarak üretildi.

Makine ayrıca duyarlı Dokunmatik Ekrana Sahiptir. 6,43 inç ekranı ile film izlemek, daha büyük ekranda kitap okumak ve oyun oynamak harika bir deneyim olacak.1080 x 2400 piksel ekrana sahip olan OnePlus Nord 2 5G cihazı ile resimler, videolar ve metinler daha keskin ve net görünecek. Telefonda Yüksek Çözünürlüklü Kamera olan 50 MP'lik bir sensör var. Keskin hatları ile net kareler çekebilmeniz için 50 MP + 8 MP + 2 MP olarak toplamda 3 kameraya yer verildi. Üçlü kamera, bulanıklık sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Kamera için flaş ledi de bulunuyor. Yani düşük ışıkta sorunsuz çekimler yapabileceksiniz. OnePlus Nord 2 5G cihazında kameralar 4K Video Kaydını Destekler. Bu cihazın kameraları ile Güzel anları ölümsüzleştirebilir ve daha sonra izleyebilirsiniz. Daha net görüntü veren Ön Kamera kendi fotoğraflarınızı çekecek ve görüntülü arama özelliğini de kullanabileceksiniz. 256 GB dahili sabit alanı ( ROM) oldukça yeterli görünüyor. Bu depolama alanı size, daha fazla şarkı, video, fotoğraf saklama imkanı veriyor. Makinenin 8 çekirdekli işlemcisinin ana çekirdeği 3 GHz saat hızına çıkabilir. Makinede Daha hızlı CPU, daha sorunsuz bir deneyim anlamına geliyor. 12 GB ram de geçici bellek olarak son derece yeterli.

OnePlus Nord 2 5G cihazında Parmaklarınızla telefonunuzun kilidini çabucak açmak için hızlı çalışan parmaz iz sensörü vardır. EK olarak cihazda yüz tanıma kilidi var. Cihaz GPS de destekliyor. Yol tarifleri için gayet önemli bir özellik. NFC özelliği ile de cep telefonu üzerinden kablosuz ödeme yapılmasını sağlar. Jiroskop sensörü ile daha gerçekçi 3D hareket takibi yapabileceksiniz.

b6f2c730-eae0-11eb-bfe3-c73cce194ce4-cf.jpg

OnePlus Nord 2 5G Fiyatı

OnePlus Nord 2 5G fiyatı amazon sitesinde 470 dolar olarak belirlendi ve cihaz satışa çıktı. Donanımları, fiyatını fazlası ile hak eden harika cihazlardan biri olduğu söylenebilir.

Editör